FIRM Legal is een in Deventer gevestigd onafhankelijk juridisch en notarieel adviesbureau voor ondernemers, gespecialiseerd op het gebied van ondernemingsrecht en verbintenissenrecht (contractenrecht). FIRM Legal bouwt aan duurzame relaties met ondernemers, ondernemingen, investeerders en non-profit organisaties en kenmerkt zich door een non-conformistische, pragmatische aanpak. FIRM Legal ontzorgt van A tot Z, zodat de ondernemer zich kan focussen op de onderneming.

FIRM Legal maakt juridische dienstverlening toegankelijk. In de driehoek van “verplicht, duur en ik begrijp niet wat er staat” bestaat een zee van ruimte voor verbetering. FIRM Legal pioniert en zoekt samenwerkingen op het gebied van innovatie van juridische dienstverlening en investeert in vereenvoudiging en automatisering van formele juridische processen en de ontwikkeling van nieuwe producten en diensten.

Door goed te luisteren, actief en buiten gebaande paden te denken worden complexe problemen vertaald in werkbare oplossingen.

FIRM Legal beschikt over een groot en kwalitatief goed netwerk en gelooft erin dat door samenwerking met andere disciplines de beste resultaten worden bereikt.

Lilian Thijssen

Lilian Thijssen

Ondernemingsrecht jurist en kandidaat-notaris

Heeft u een concrete vraag of kan ik u mogelijk ergens mee helpen neem dan vrijblijvend contact met mij op.